wij werken samen met...

Natuurlijk voor uw hond 
Leverancier in Zonnemaire van het merk Carnis. Vers vlees, geperste brokken, snacks, houdbare worsten en diverse benodigdheden voor uw hond.

Als cursist van onze hondenschool krijgt u een kortingspas van 10% voor aankopen bij Natuurlijkvooruwhond.nl

Het Gilde is ontstaan uit een drietal professionele hondentrainers, die hun kennis en krachten gebundeld hebben in het gilde van hondentrainers.
Gezamenlijk vormen zij het team van Gildemeester en zijn ze goed voor meer dan 50 jaar kennis en ervaring.
Het Gilde staat voor een kwaliteitskeurmerk.

GEZONDHEID

Homeohealth, gespecialiseerd in bioresonantie en homeopathie voor mens en dier. Wij werken vooral samen vanuit Natuurlijk Voor Uw Hond onze natuurvoeding voor dieren en wederzijdse ondersteuning in therapie. www.homeohealth.nl

Stichting De Click
Wij werken samen met Hulphondenschool De Click.

Het team van Hulphondenschool de CLiCK, bieden een teamtrainingsprogramma op maat. Tijdens de teamtraining leidt de deelnemer zelf de hond op tot hulphond, in hun eigen thuissituatie. Zij krijgt daarbij deskundige begeleiding van een instructeur.
In onze regio verzorgen wij in opdracht van de Click deze teamtrainingen.

Hulphonden voor Autisme

Wij verzorgen de teamtrainingen in onze regio voor hulphonden voor mensen met Autisme

GROEPSLESSEN

Hondenschool Frauke Kneepkens is gespecialiseerd in individuele training voor uw pup, de reguliere huishond, hulphonden- en honden voor mensen met autisme. Wilt u liever een groepsles dan verwijzen we u graag door naar Kynologisch Nederland in Hellevoetsluis van Debby van der Ban en Jeroen Oomen. Zij zijn ook aangesloten bij Het Gilde.

Op Schouwen-Duiveland kunt u terecht bij Carla de Reus. Ook maakt ze prachtige foto’s van uw hond.

Camping de Zonnehoeve
Is onze vertrouwde partner om met de puppy’s op locatie les te gaan en kennis te maken met mens en dier. Op het zonnige Schouwen-Duiveland ligt de authentieke boerderij ”De Zonnehoeve”. Deze typisch Zeeuwse boerderij uit de 18e eeuw met zijn grote zwarte houten schuren heeft een rustieke uitstraling, waar alle kenmerken van het boerenleven zijn blijven bestaan. De boerderij is uitgeroepen tot mooiste boerderij van Nederland en de camping was Vekabo camping van het jaar.