wij werken samen met...

Natuurlijk voor uw hond 
Leverancier in Zonnemaire van het merk Carnis. Vers vlees, geperste brokken, snacks, houdbare worsten en diverse benodigdheden voor uw hond.

Als cursist van onze hondenschool krijgt u een kortingspas van 15% voor aankopen bij Natuurlijkvooruwhond.nl

Stichting De Click
Wij werken samen met Hulphondenschool De Click.

Het team van Hulphondenschool de CLiCK, bieden een teamtrainingsprogramma op maat. Tijdens de teamtraining leidt de deelnemer zelf de hond op tot hulphond, in hun eigen thuissituatie. Zij krijgt daarbij deskundige begeleiding van een instructeur.
In onze regio verzorgen wij in opdracht van de Click deze teamtrainingen.

Hulphonden voor Autisme

Wij verzorgen de teamtrainingen in onze regio voor hulphonden voor mensen met Autisme

‘Door de lens van Carla’

Geïnspireerd door elkaars talenten die aanvullend werken binnen de hondenschool. Carla heeft bij de Martin Gaus academie haar instructeurdiploma’s behaald. De samenwerking tussen mens & dier weet zij treffend vast te leggen. Haar foto’s zijn veelvuldig terug te zien op deze website en onze facebookpagina.

Camping de Zonnehoeve
Is onze vertrouwde partner om met de puppy’s op locatie-les te gaan en kennis te maken met mens en dier.
Op het zonnige Schouwen-Duiveland  ligt de authentieke boerderij ”de Zonnehoeve”. Deze typisch Zeeuwse boerderij uit de 18e eeuw met zijn grote zwarte houten schuren heeft een rustieke uitstraling, waar alle kenmerken van het boerenleven zijn blijven bestaan. De boerderij is uitgeroepen tot mooiste boerderij van Nederland en de camping was Vekabo camping van het jaar.

Het Gilde is ontstaan uit een drietal professionele hondentrainers, die hun kennis en krachten gebundeld hebben in het gilde van hondentrainers.
Gezamenlijk vormen zij het team van Gildemeester en zijn ze goed voor meer dan 50 jaar kennis en ervaring.
Het Gilde staat voor een kwaliteitskeurmerk.

algemeenHet kan verstandig zijn uw huisdier te verzekeren. Met de keuze of dit ook voor u geldt kunnen we u natuurlijk assisteren. Bel of mail ons voor advies.
Wilt u direct afsluiten, bereken dan de premie en sluit af via deze button van ‘Proteq Dier & Zorg’, de verzekeringspartner van het Gilde van Hondentrainers.