Links

wij werken samen met...

Natuurlijk voor uw hond 
Leverancier in Zonnemaire van het merk Carnis. Vers vlees, geperste brokken, snacks, houdbare worsten en diverse benodigdheden voor uw hond.

Als cursist van onze hondenschool krijgt u een kortingspas van 15% voor aankopen bij Natuurlijkvooruwhond.nl

Stichting De Click
Wij werken samen met Hulphondenschool De Click.

Het team van Hulphondenschool de CLiCK, bieden een teamtrainingsprogramma op maat. Tijdens de teamtraining leidt de deelnemer zelf de hond op tot hulphond, in hun eigen thuissituatie. Zij krijgt daarbij deskundige begeleiding van een instructeur.
In onze regio verzorgen wij in opdracht van de Click deze teamtrainingen.

Bed & Breakfast Villetta
Onze deelnemers aan de weekendarrangementen verblijven in deze Bed & Breakfast faciliteit.

In de voormalige schuur van de boerderij VILLETTA zijn 9 comfortabele kamers, 1 studio en 2 appartementen. Allen op de begane grond met een terrasje voor de deur. Het comfort en de romantiek van Villetta, de schoonheid van de natuur en de toeristische waarde van de omgeving bieden een de garantie om ook buiten cursustijden heerlijk te kunnen genieten.

Proeflokaal d”Ouwe Smisse
Onze deelnemers aan de weekendarrangementen genieten bij d’Ouwe Smisse van een overheerlijk diner.

d’ Ouwe Smisse is aangesloten bij Euro-Toques Nederland. Dat betekent dat dit restaurant zich houdt aan de ‘Code van Eer’, kookt met natuurzuivere streekproducten en de seizoenen daarbij respecteert. Zij behouden culinaire tradities en ambacht en hebben de gastvrijheid hoog in het vaandel.

Kortom: Onbezorgd genieten van de beste kwaliteit!

Brasserie Op d’n Diek
Is onze vertrouwde partner voor heerlijke lunches en diners.
Het prachtige eiland biedt veel lekkere en verse streekproducten waar ze zoveel mogelijk gebruik van maken en werken ze o.a. samen met Neeltje Jans, Vleesboerderij Boot, visserijbedrijf van den Hoek, biologische kwekerij Zonnemaire en Spelt bakkers.

Het Gilde is ontstaan uit een drietal professionele hondentrainers, die hun kennis en krachten gebundeld hebben in het gilde van hondentrainers.
Gezamenlijk vormen zij het team van Gildemeester en zijn ze goed voor meer dan 50 jaar kennis en ervaring.
Het Gilde staat voor een kwaliteitskeurmerk.

algemeenHet kan verstandig zijn uw huisdier te verzekeren. Met de keuze of dit ook voor u geldt kunnen we u natuurlijk assisteren. Bel of mail ons voor advies.
Wilt u direct afsluiten, bereken dan de premie en sluit af via deze button van ‘Proteq Dier & Zorg’, de verzekeringspartner van het Gilde van Hondentrainers.